Gezichtsbehandelingen

U BENT MEER DAN WELKOM….IT’S A BEAUTIFUL SURPRISE!

Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken starten we met het bespreken van uw huidwensen. Daarna wordt er een professionele huidanalyse gemaakt en verrichten we een vochtmeting, zodat we u een persoonlijk 6 stappen huidadvies op maat kunnen geven.

NIEUW! Ontdek wereldstad NEW YORK met CENZAA
Laat u mee voeren naar de dynamische stad New York en trakteer uzelf op een van de bruisende behandelingen van Cenzaa. New York beleven als walhalla van voeding en gezondheid? Geniet dan van een heerlijk ontspannen HealthyBeauty Boost behandeling en ontvang daarnaast tips voor een gezonde lifestyle. Houdt u meer van luxe en glamour? Maak dan kennis met de High Class Caviar Treatment. De luxe werkstoffen, weldadige geuren en texturen laten de huid stralen van gezondheid en zorgen ervoor dat u de hele wereld aankunt. U ziet er weer heerlijk uitgerust uit; laat het drukke leven maar weer beginnen!

Health beauty boost treatmen - 60 minuten €62,-
New York is een walhalla als het gaat om voeding en gezondheid! The city waar een gezonde levenstijl en healthyfood samengaan met een druk bestaan. Tijdens deze Healthy Beauty Boost ervaart u in no time resultaat en ervaart u de kracht van de hoogwaardige producten uit de NWYRK Collection

High class caviar treatment - 90 minuten €72,-
New York zo luxueus en glamoureus mogelijk beleven? Maximale huidverbetering, unieke massages, betoverende geuren en de hoogwaardige producten uit de NWYRK collection zijn kenmerkend voor deze treatment vol luxe en glamour! Enjoy this New York Special and make yourskin Smooth, Soft & Shining!

Beleef NWYRK:
• Maximale doorbloeding met de Dry Skin Brushing
• Intensieve huidvernieuwende peeling
• Liftende massage met Caviar Ampul
• Sensationele massage met de Cocooning Candle
• Hotstone massage met liftende decolleté crème
• Professioneel huidadvies