ProductenWHERE BEAUTY BEGINS…..
In ons instituut werken we alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmedische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk Cenzaa.

Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging en is volledig door de natuur geïnspireerd. De produkten bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen, en is niet op dieren getest.

De lijn van Cenzaa huidproducten is samengesteld met kennis uit delen van over de hele wereld. Het merk bevat het beste van natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met therapeutische werkstoffen. De combinatie van huidverbetering en een wellness-ervaring zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Voor een optimale conditie van uw huid gebruikt u huidverzorgingsproducten voor thuis, hier vertel ik u graag persoonlijk over.

YOUR SPECIAL VIP TREATMENT – GRATIS CADEAU’S!
Wij doen graag iets bijzonders. Bij aankoop van een Cenzaa product ontvangt u een of twee gratis Cenzaa creditpoints.  U kunt zelf bepalen voor welk gratis cadeau u wilt sparen. Bij 3 Cenzaa credits komt u al in aanmerking voor een cadeau. www.cenzaa.nl


Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Door onze ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid zijn wij in staat om zichtbare, aantoonbare, prachtige resultaten te bereiken voor iedere huidwens of huidprobleem. www.ikskinperfection.nl

Ontdek het geheim naar maximale huidverbetering bij Miranda's Beautysalon.