Hand & voet behandelingen

Recept voor prachtige uitziende handen en voeten.

Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen onze handen onze ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen en voor een perfecte uitstraling. Een pedicure behandeling van de voeten is niet alleen prettig, het staat verzorgd 
en loopt tenslotte een stuk lekkerder!!

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats. Maar ook thuis kunt u uzelf met onze producten verwennen.

GelColor by OPI
Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Deze kent geen droogtijd, je kunt gelijk weer alles doen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak!

Je favoriete OPI kleur blijft circa 2 weken perfect glanzend zitten en verstevigt je nagels en is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. Uitgroei is gemakkelijk zelf bij te werken met OPI nagellak. Je kunt er zelfs een andere nagellakkleur over aanbrengen.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.
Voor een optimaal resultaat kan de behandeling ook gecombineerd worden met een manicure behandeling.

U heeft keuze uit een ruim assortiment OPI kleuren bij Miranda's Beautysalon